DESCOPERA CAT DE UȘOR ESTE SĂ LUCREZI ÎN STRĂINATATE GERMANIA, ITALIA, ANGLIA


ADAUGA ACUM CV-UL TAU!

Acord de confidentialitate

Echipa Job Masters incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. Job Masters SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Job Masters are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Job Masters informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele corecte, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra. de catre Job Masters. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea Job Masters de a va oferi serviciile solicitate. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@jobmasters.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre, Str. Ardealului nr. 70 Centrul Comercial Alfa, Biroul 07, Timisoara, Timis, Romania.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pe adresa de email contact@jobmasters.ro pentru a va asista in modificarea datelor.

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile Job Masters. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile Job Masters.

Informatii generale colectate de Job Masters

In momentul inregistrarii pe site-ul Job Masters, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse Job Masters, vizitarea anumitor site-uri din reteaua Job Masters , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Job Masters va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale siteurilor, Job Masters va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Job Masters si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale siteurilor noastre, Job Masters colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi : codul postal, varsta, sexul, interesele dumneavoastra. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

In momentul crearii unui cont in reteaua de site-uri Job Masters va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal.

Job Masters de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dumneavoastra.

Job Masters utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dumneavoastra la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-urile noastre - in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Job Masters

Job Masters nu va afisa public informatii cu privire la datele dumneavoastra personale, decat angajatilor Job Masters SRL si/sau angajatorului, dupa ce ati aplicat la un job, sau ati fost selectat pentru a aplica la un job.

Va invederam ca Job Masters nu isi asuma raspunderea asupra utilizarii CV-urilor de catre terte parti, care au accesat CV-urile cat timp acestea se aflau in baza noastra de date; astfel incat Job Masters actioneaza ca un factor pasiv, in ceea ce priveste afisarea informatiilor din cuprinsul CV-ului in retelele si serviciile de cautare tip Google.com, Yahoo.com, sau altele; neputand fi trasa la raspundere in ceea ce priveste activitatea acestor motoare de cautare. Va asiguram insa, ca si acest caz, in care CV-ul dumneavoastra. va fi disponibil in motoarele de cautare sus-mentionate, datele dumneavoastra. de contact (nume, e-mail, telefon, adresa) vor fi protejate, nefiind disponibile.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Job Masters

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Job Masters, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dumneavoastra, de a solutiona intrebarile dumneavoastra, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Job Masters si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Job Masters este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Job Masters nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra. cu caracter personal.

Job Masters poate totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  • Cu acordul dumneavoastra.
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra.
  • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Job Masters doar in masura in care este necesara asistenta lor.
  • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
    • e prevazut intr-o dispozitie legala;
    • protejeaza drepturile companiei Job Masters sau companiilor afiliate;
    • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
    • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
    • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
    • in cazul in care activitatile dumneavoastra. contravin termenilor si conditiilor statuate de Job Masters, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • In cazul in care Job Masters fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Job Masters devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Job Masters.

CV-urile

Informatiile completate in CV-ul dumneavoastra pot fi vizionate de catre angajator sau de catre operatorii Job Masters in vederea selectarii participantilor la interview-uri.

Cautarea in baza de date se face cu ajutorul unor filtre de genul: experienta, nivel de cariera, varsta, etc. fara a putea cauta nominal un CV.

Job Masters confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de Job Masters e protejat de o parola.